Geboortekaartjes

 

 

                                                                                                                                 We werken op drie verschillende manieren:

 1. Wij ontwerpen
  Breng eventuele foto's of tekst mee op USB en leg ons uit hoe u het ziet. Maak eventueel een schets van het gewenste resultaat. Wij maken een proefversie waarna er nog aanpassingen kunnen gebeuren. Heeft u geen inspiratie? Kom eens snuffelen tussen ons reeds gemaakte kaartjes.

   

 2. Eigen ontwerp?
  Breng uw eigen ontwerp binnen en we kijken samen hoe we het kunnen printen. Hou er rekening mee dat wij niet pagina-aflopend printen, dus niet tot op de rand. Wilt u toch printen tot op de rand, werk dan op een groter formaat en wij snijden in de print. Plaats in dat geval snijlijnen.
   

 3. Kant-en-klare ontwerpen ?
  U neemt onze boeken van Buromac en Belarto eens door met kant-en-klare ontwerpen. Deze kunnen ook enkele dagen meegenomen worden naar huis. Hierin vindt u alle soorten kaarten en ontwerpen. U kiest een ontwerp en wij bestellen de nodige blanco kaarten. Daarop maken wij eerst een proefprint, zodat u al een idee heeft. Eens uw kleintje geboren is, belt of mailt u de gegevens (datum, gewicht, lengte,...) door. Voor meer info: www.buromac.com of www.belarto.be